Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Counter-Strike Warcraft 3 FT / Shame on you! - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Counter-Strike Сървъри :: Counter-Strike Warcraft 3 FT
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Shame on you!
Отиди на страница  [1] 2
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Gepard
Sat Oct 20 2012, 16:49
Регистриран потребител #5308
Регистриран: Mon Aug 22 2011, 22:34
съобщения: 8
Админът си позволява прекалено много своеволия.
Според точка 1.7 от правилника, наказанията за обида са:
-GAG за неопределено време(по преценка на админа).
-ако след това играчът продължава да обижда в админ чата бан за най-много 1 ден.
Демо - На демото се вижда как направо бан-ва играч, още на първата му обида, нарушавайки това правило. След това гаг-ва друг играч за 7 минути, а мен за ден, поради същата причина, докато колегата му съадмин, който също обижда, се отървава без наказание. Също така трябва да се обърне внимание и на факта, че той започна спора. ( Забележка 2: Забранява се провокирането от Админи и Играчи с цел Провокираният да се държи непристойно. Наказанието за Провокатора ще бъде бан за ден, плюс отнемане на права, ако Провокаторът е админ. )

Искам и искрено да се извиня на въпросния админ за заплахата накрая, която се опираше на факта, че имах достатъчно доказателства за пълно отнемане на правата, включително демо от онзи ден, когато се беше ядосал и крещеше на другите играчи по микрофона неща от сорта на "По- добре излез, като не можеш да играеш" и ги обиждаше, а след това ги кикна наред, без абсолютно никаква основателна причина, знаейки, че няма да се оплачат, понеже са деца. Сигурен съм, че се сеща за какво става въпрос, нека да качи демото от тогава, ако го пази и ако му стиска.
За съжаление, или пък не, ИМАХ. Все пак мисля, че може поне да бъде предупреден, за да се вземе в ръце.

ПП: Това, за което говоря е в края на демото, което е малко дългичко, може да има нужда от превъртане.

Нов линк: Демо

[ Редактирано Sat Oct 20 2012, 20:40 ]
Най-отгоре
~~~~~~Faster~~~~~
Sat Oct 20 2012, 16:59
Гост
Аз не мога го изтегля щото не излиза в сайта поне на мен дано на главните им излезе ))
Най-отгоре
Shame on you !
Sat Oct 20 2012, 17:32
shameonyou
Регистриран потребител #5538
Регистриран: Thu Oct 06 2011, 18:54
Град: Шумен
съобщения: 39
Да започнем по ред.Бана който беше сложен на това лапе ПРОгеймър(предполагам)(не ми намира демото за да съм сиг) е защото се получи това - аз : кво чакаш сега ? - той : майка ти !..И коментара ми спрямо това е такъв- НЯМА да търпя НИКОЙ да говори за чиято и майка да било,особено за моята и то без "основание",НАЙ-малкото защото нямате идея дали тази "майка" е измежду живите..деца такива.Повече за тоя бан няма да коментирам!!! За това,че аз съм бил започнал спор .. хахаха .. аз изказвам мнение за теб,всячески могат да бъдат извъртяни така нещата,че накрая ти да кажеш,че тва е 1 вид предпог от моя страна да ти туря гаг или нещо др ^^ .. <-- пълни глупости.А за тва,че съм бил псувал некой си по мика са вече абсолютната измишльотина,това че крещя на мика,като някой незнае дали е в цс-а или ГТА и ми седи с бомба на гърба с хюман в базата или пък ми бие повече флашки от енеми тийма,слага бомба и бяга към наща база,защото незнае,че тая бомба се пази или пък най-култувите ни играчи,които наблюдават докато се обезврежда бомбата вече е друг въпрос.Крещя им,че са пълни ботове и да лефтват,защото реално така стоят нещата,защото такива,като тях трябва да се кикват,а не друго..

п'с:Не толерирам лъжливи БОКЛУЦИ и помня,като слон..
Най-отгоре
Gepard
Sat Oct 20 2012, 17:58
Регистриран потребител #5308
Регистриран: Mon Aug 22 2011, 22:34
съобщения: 8
Убедих се в способността ти да се оправдаваш.
"НЯМА да търпя НИКОЙ да говори за чиято и майка да било" - тогава си махни чата, или не го следи. Админът работи по правилата, не според собствените си преценки. Не ми каза защо аз имам гаг, а "Infected Mushroom" не, въпреки, че и двамата използвахме обиди.
Не съм казал, че си псувал, а че си обиждал. Което ти си и призна ("Крещя им,че са пълни ботове и да лефтват"). Освен това, според правилата, микрофона между живите играчи се използва само за обсъждане на стратегии, не за лаф.
Колкото до децата, това си е тяхна работа как играят и дали могат или не. Влезнали са да се забавляват, не да се съобразяват с фантазиите Ти. Не са нарушили правилата- не ги кикваш. Или поне така трябва да е. Ако си толкова сигурен в думите си- качи демото от тогава...
Така може да си продължим цял ден, или качи демо, или изчакай някой по- компетентен да се намеси, преди да коментираш.

ПП: Ако всички имат проблем с линка, ще го кача наново.
Най-отгоре
Shame on you !
Sat Oct 20 2012, 18:27
shameonyou
Регистриран потребител #5538
Регистриран: Thu Oct 06 2011, 18:54
Град: Шумен
съобщения: 39
Чакай малко бе,аз да не съм на некоя работа във фирма и да испълнявам ама абсолютно всичко както е написано ? Я се вземи в ръце бе,аз ако почна да гагвам всеки който лафи по мика,мислиш ли че някой ще седи в тия сървъри ? Аз не им викам в разгара на играта,а им викам в началото на следващата врътка и млъквам !!! А това за майките...Смешник такъв,я си представи да кажем 1 главен админ,да кажем ПРИМЕРНО,че е без майка иии някое ей такова 10 годишно ЛАЙНО му тегли една ***** майни,според тебе кво ще стане ? Дали някой ще стои и ще го гледа,дали ще яде само гага...гаг до 1 место,оттам на сетне бан..Отнесе бан за 8 часа и стана голямата работа,въобще спирам за тва да говоря.А ти смешко,да ни викаш на мен и на мъшрома дебили и да не ти перна гага,няма как да стане,още повече след тва,че ме заплаши.Иначе гага ти щеше да е за 7 мин евентоално.И,ако "пълен бот" и "лефтни" са обиди за тебе,значи нещо ти бяга ! А за тия деца са направени ботове с които да се упражняват 2 дена и да се научат поне кое е бомба,както те не са длъжни според теб да се съобразяват с мене,така и хората в сървъра не са длъжни да ги чакат 1 минута да седят в базата,като така и така накрая ще ги слайне,а тва не са 5-6-10 играча и не става толкова често,това са единици.Спрямо демото,караш ме да кача демо от преди буквално минимум 1 ден,което аз не съм имал причина да запазя след мапа ? Демото се е презаписало 15 пъти до сега и няма как да го дам,ако имаш ти такова - качи го.
Най-отгоре
Gepard
Sat Oct 20 2012, 18:53
Регистриран потребител #5308
Регистриран: Mon Aug 22 2011, 22:34
съобщения: 8
Всъщност да, на работа във фирма си, просто не ти плащат. Ро-Ни са верига сървъри, които, независимо дали са официално регистрирани, си имат структура. Админът трябва да съди безпристрасно. Намесването на лични чувства обезсмисля правилата. Вземи за пример държавните закони, които в момента са безполезни, понеже всеки прави каквото си иска.
"Пълен бот" и "лефтни" са обиди, щом са казни с цел да ме обидиш Което продължаваш да правиш и във форума. По същата логика мога да ти кажа, че дебил не е обида, понеже наистина си такъв. Няма да се почувстваш добре, нали?
Според правилата админът е длъжен да прави и да пази демо на провинилия се играч. Ако някой от тях беше решил да се оплаче и беше снимал само кикването, до сега да си без права.
Обиждаш ме, заяждаш се, въпреки, че аз ти говоря нормално. Отчайваш ме. Силно се надявам да си по- възрастен от мен, за да можеш поне да оправдаеш незрелостта си с комунизма и недостъпността на интернет. Аз повече няма да коментирам, ти си спами колкото искаш, висшестоящите да решават.
Най-отгоре
Shame on you !
Sat Oct 20 2012, 19:04
shameonyou
Регистриран потребител #5538
Регистриран: Thu Oct 06 2011, 18:54
Град: Шумен
съобщения: 39
Аз ти казах как стоят нещата,особено пък за бана и няма да се отметна...И е някакъв ъбсурд да ми сравняваш "дебил" с "лефтвай" или "ламер".И не съм и близо до тва "работене във фирма"!!! Нещата стоят така - Главния админ на ро-ни работи в интернет доставчика(фирма) ро-ни.А аз помагам във верига му сървъри и то не от 1 или 2 год,но НЕ работя...Ако тръгнеш да гониш всеки 1 колега с тия точки в правилата на сървърите,мога да си заложа главата,че в най-добрия случей няма да видиш гаф максимум месец,никой не следва точно абсолютно всичко и тва се вижда всеки ден.Важното е,че играта върви и съумяваме покрай "шматките" в сървъра,които незнаят,че играят цс,да запазим добрите си играчи и да е приятно...Мен лично друго не ме интересува!

п/с:Главните,като отсъждат,нека отсъждат по това дали те реално или който и да е от колегите спазва всеки ден правилата абсолютно точно.

[ Редактирано Sat Oct 20 2012, 19:21 ]
Най-отгоре
Cr3w|Zl0baRa//Ghost
Sat Oct 20 2012, 19:51
Glory Glory Man United
Регистриран потребител #5304
Регистриран: Mon Aug 22 2011, 16:13
съобщения: 440
Ае дайте демо де.Със спам нищо няма да стане...
Най-отгоре
l0r
Sun Oct 21 2012, 03:32

Регистриран потребител #3482
Регистриран: Thu Mar 18 2010, 19:41
съобщения: 471
Cr3w|Zl0baRa//Ghost написа ...

Ае дайте демо де.Със спам нищо няма да стане...



Има две демота. Да ти пратя ли моите 3 гб, белкем ти стигнат...
Най-отгоре
Cr3w|Zl0baRa//Ghost
Sun Oct 21 2012, 17:11
Glory Glory Man United
Регистриран потребител #5304
Регистриран: Mon Aug 22 2011, 16:13
съобщения: 440
l0r написа ...

Cr3w|Zl0baRa//Ghost написа ...

Ае дайте демо де.Със спам нищо няма да стане...



Има две демота. Да ти пратя ли моите 3 гб, белкем ти стигнат...

Аре погледни кога е направена редакцията и тогава ми се прави на интелигентен. :}
Най-отгоре
Отиди на страница  [1] 2  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System