Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Counter-Strike 1.6 Hide`n`Seek / Колко още? - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Counter-Strike Сървъри :: Counter-Strike 1.6 Hide`n`Seek
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Колко още?
Отиди на страница  [1] 2 3
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Автор Отговор
aboutme
Sun Jan 17 2010, 12:24
Гост
Колко още пъти ще се налага да се постват теми с цел да оплакване от недъгави и слабо развити мижитурки на възраст 12 годинки , дето киснат 24/7 в ЦС-а и се имат за безсмъртни по жицата , ем някак си не сте , простосмъртни сте си.Няма да си чеша езика ето снимки.Всички текстове , оцветени в червен цвят са линкове към снимки.
причина ----> причина ----> Реакция от моя страна ----> Причина ----> Реакция от моя страна

Възможно най-тъпия и незаслужен бан с възможно най-тъпия reason , от възможно най-неорентирания админ

Ако не може да разчетете снимките ще резюмирам на кратко: Влизам да играя , някакакъв "тежкар" си сменя ника на "mai** ti ** *** prizrak" , понеже нямам права за смяна ник , го киквам с причина "smeni si nicka" , след това някакакъв "Stelky" казва "Noob" гагвам го за 7 минути , после .d0b. , какъвто си е там ме пита "Shto gagna ve bot" , гагвам и него за 7 минути и получавам от бан admin bаd.girl.Искам да използвам възможността да попитам bad.girl , кое правило , коя точка аз наруших , за да мога в бъдеще да не ме банва пак..

ПС. Ако всеки път когато се опитам да си свърша работата , ще ме банват бих желал да отправя лична молба към soak и Mitev , да ми махнат правата.

ЕДИТ(oftopic):Ето две снимки на naspooo : (снимките са качени , не за да се коментират , а да бъдат видяни от главните , така че не ги коментирайте - ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТОВА)
Снимка1
Снимка1
Снимките са предоставени от фурко.

[ Редактирано Sun Jan 17 2010, 13:17 ]
Най-отгоре
Battleman
Sun Jan 17 2010, 12:52

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
Веднага искам отгоров от въпросните админи.
Най-отгоре
bad girl
Sun Jan 17 2010, 13:01
bad girl
Регистриран потребител #634
Регистриран: Wed Aug 27 2008, 16:17
съобщения: 230
От кога да кажеш Noob или bot на някой е обида? Че тия думи постоянно си ги казваме на базик дори в ежедневието.На мен някой да ми каже Lamer или Bot мнооого ще ме засегне,направо кръвна обида..Нямам нищо против че онзи го кик с нецензурния ник,но можеше да му сменя ника вместо да го кик.Това и правeх но вече беше кикнат.....И от кога се гагват админи в сервера? Можеше по прост начин като колеги да си поговорите за тоя език в админ чата и да се реши въпроса

[ Редактирано Sun Jan 17 2010, 13:02 ]
Най-отгоре
Fla Flu Flq
Sun Jan 17 2010, 13:04
Гост
Между другото тоя .dOb. ме гагва за един ден аухахуахуа .. шот казах на един педал, и това за пръв път ми се случва.. И вместо за седем минути ме гагна за един ден .. Добре че имаше админ да ми направи гаг-а на 7 минути ..

[ Редактирано Sun Jan 17 2010, 13:04 ]
Най-отгоре
aboutme
Sun Jan 17 2010, 13:09
Гост
† Александра † написа ...

От кога да кажеш Noob или bot на някой е обида? Че тия думи постоянно си ги казваме на базик дори в ежедневието.На мен някой да ми каже Lamer или Bot мнооого ще ме засегне,направо кръвна обида..Нямам нищо против че онзи го кик с нецензурния ник,но можеше да му сменя ника вместо да го кик.Това и правeх но вече беше кикнат.....И от кога се гагват админи в сервера? Можеше по прост начин като колеги да си поговорите за тоя език в админ чата и да се реши въпроса

Щом не е обида може да почнеш да казваш на баща ти като се върнеш от училище "Кво стаа бот кво ше ядем" а на майка ти "Ей нооб , утре ела на родителска среща" , не ми говори кое е обида и кое не , нема какво да си казваме на черното бяло.Още нещо , админите да не са богопомазани или богоизбрани , че да се покровителстват и да са над правилата , не мисля , именно за това да е да се гагват с адекватна причина и не само гаг , бан кик слай , всякакви наказания стига да имаш основание да го направиш.Излишно е да обясняваш допълнително , че noob i bot не са убиди.

[ Редактирано Sun Jan 17 2010, 13:10 ]
Най-отгоре
bad girl
Sun Jan 17 2010, 13:12
bad girl
Регистриран потребител #634
Регистриран: Wed Aug 27 2008, 16:17
съобщения: 230
Ами аз с мама така си говоря ^^ А с dob сте достатъчно време в сървъра заедно не си ли говорите? Смятам че като колеги трябва да си обсъждате разни неща не да си правите сечено
Най-отгоре
Nismo.dll
Sun Jan 17 2010, 13:15
nismo
Регистриран потребител #1173
Регистриран: Wed Mar 04 2009, 10:48
съобщения: 396
принципно за такова нещо няма гаг .... но и банна не е за бан.... да им беше махнала гага и да му кажеш а не директен бан...
Най-отгоре
furk0
Sun Jan 17 2010, 13:42
Гост
About me мерси че качи снимките за naspoo , аз имах проблем със сайта за upload , относно темата About me мисля че е взел правилно решение и очаквам обяснение от bad girl

[ Редактирано Sun Jan 17 2010, 13:42 ]
Най-отгоре
Battleman
Sun Jan 17 2010, 13:50

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
Цепията не е в това, че dOb му е казал просто бот, ами че просто е минал по тънкатя нишка и да го нагруби по правилата, така че да не бъде наказан. Това се усеща. aboutme е направил дори малко, че просто го е кикнал и след това гагнал (Гагът е в последствие на кика, за да не бъде продължен спора и обменянето на слова). На негово място такъв бан щях да му завъртя, че после нямаше да се усети от де му е дошло. А забележката на dOb бе, без извинения, малоумна и бе казана по най-неподходящия начин и то само с една цел, да се издразни. Банът е без коментар. Като по-стар админ, Алекс, ти просто трябваше да му направиш забележка, каквато направи на мен и твоят приятел вчера(там си беше за гаг, но тъй като ти е приятел не го направи (Това ме подразни ама ще си затворя очите.)) Внимавайте к'ви ги вършите, защото,ако не сте забелязали, на всичко подред махам права.
Най-отгоре
BreathTaker
Sun Jan 17 2010, 14:28

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
Честно да ви кажа и аз бих се засегнал ако някой SMS Админ ми се направи на "голямото про" и ми каже bot. Защото 100 % съм сигурен, че няма да го каже със добри чувства както каза Battle, аз ако бях на мястото на about me, щях да направя същото.. А до колкото банна на Aлекс, незнам защо е постъпила така, тя просто може да е помисила, че е SMS Админ и не е проследила хубаво конфлитка между about me и dOb, по принцип съм забелязал тя прави така, когато някой SMS Админ наруши някоя точка от правилата за игра в сървърите тя ги банва, на явно заради това е станало така, Алекс е помислила about me, за SMS Админ и заради това е имало бан.. Просто не е проследила хубаво ситуцията, но сега не я съдете за глупости знаете ли какво е постоянно покрей теб някой SMS Админ да прави простотия, то не се търпи.. Алекс, заради това ги банва на ред SMS Админите като се провиният, за да влезнат във форума и да прочетат малко правицлата, защото те просто си пращат SMS-чето и ей така си влизат и си правят каквото си иска. То бива бива ама баш толкова писва, честно да ви кажа не заемам ничия страна, но в случая няма виновни, about me с право е гагнал dOb, а Aлекс на явно е направила грешка за което не можем да я съдим, на всеки се случва и вие да сте на нейното място да дебните SMS Админи и вие така можехте да постъпите.. Айде бъдете малко по колегиално настроени и стига с тези караници за простотий, a ти dOb внимавай как коговриш на по висшестоящи от теб.. Защото както Battleman каза, ако случайно се паднеш на него и той да е с друг nick повече правца нямаше да видиш, даже сигурно и -=Ro-Ni=- нямаше да видиш..

П.С: А до колко това с naspoo, защо да не коментираме нали заради това си ги сложил тези снимки, за да се направи нещо по въпроса и не мога да разбера след толкова много провинения как той все още играй в тези сървъри и е със права.. И то какви.. Още малко му дайте rcon-чето и да настъпи пълен безпорядак.. Той пича си прави каквото си иска всякаш е едва ли не главен да му се навиди, но вижте за кой път вече му се връщат правта то не беше бан за игра с хак, обида към главен администратор и т.н.. Воъбще незнам как го оставяте да играе още тук.. Нямам думи.
Най-отгоре
Отиди на страница  [1] 2 3  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System